دلو 01, 1401 11:21 Asia/Kabul
  • گر یا بوره زرد بهترین جایگزین برای قند

گرخواص زیادی دارد و بهترین جایگزین برای قند است

بر خلاف بوره سفید تصفیه شده با مواد مغذی فرآوری شده که چیزی جز طعم شیرین ندارد،

گور دارای مواد مغذی متراکم و به طور طبیعی شیرین است.

نه تنها به غذا شیرینی طبیعی می بخشد، بلکه بدن را سرشار آهن، ویتامین ها و سایر مواد معدنی ضروری می کند.

بوره زرد تهیه شده از عصاره درخت خرما است

و آن را می توان به صورت مایع یا قند نیز یافت.

با توجه به خواص مغذی طبیعی آن، گنجینه ای است که باید به رژیم غذایی خود اضافه کنید!

تگ