گر یا بوره زرد بهترین جایگزین برای قند
دلو 01, 1401 11:21 Asia/Kabul
گرخواص زیادی دارد و بهترین جایگزین برای قند است
بر خلاف بوره سفید تصفیه شده با مواد مغذی فرآوری شده که چیزی جز طعم شیرین ندارد،
گور دارای مواد مغذی متراکم و به طور طبیعی شیرین است.
نه تنها به غذا شیرینی طبیعی می بخشد، بلکه بدن را سرشار آهن، ویتامین ها و سایر مواد معدنی ضروری می کند.
بوره زرد تهیه شده از عصاره درخت خرما است
و آن را می توان به صورت مایع یا قند نیز یافت.
با توجه به خواص مغذی طبیعی آن، گنجینه ای است که باید به رژیم غذایی خود اضافه کنید!