-
بهترین رسیپی کرایی مرغ
جدی 09, 1403 12:25بهترین و مزه دارترین رسیپی کرایی مرغ را در «آشپزی در قریه» یاد بگیرید.
-
آموزش کیک بهارنارنج
ثور 21, 1402 12:38به همین سادگی در خانه یک کیک مزه دار جور کن !
-
طرز تهیه مانی پلو دامغانی
حوت 25, 1401 10:37آموزش یک غذای مزه دار اصیل ایرانی
-
ترفندهای خانه داری؛اگر غذایمان شور شد چی کنیم؟
حوت 18, 1401 12:51شور شدن غذا اتفاقی است که ممکن است برای هر فردی در آشپزی پیش بیایید که برطرف کردن آن غیر ممکن نیست و میتوان به راحتی شوری غذا را از بین برد.
-
آشنایی با راه های جلوگیری از اسراف در خانه
حوت 14, 1401 11:43هدررفتن غذا و اسراف آن، در دنیا به مشکلی بسیار بزرگتر از آنچه تصور کنید تبدیل شده است. جالب است بدانید حدود یکسوم غذای تولیدشده در جهان به دلایل مختلف هدر میرود.
-
با خواص بانجان سیاه بیشتر آشنا شوید
حوت 11, 1401 12:04بادمجان یکی از ترکاری هایی است که در تمام فصول سال وجود دارد و بر خلاف تصوراتی که آن را بی خاصیت میدانند، سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است.
-
اصول تغذی اطفال از تولد تا6ماهگی
حوت 10, 1401 13:06برای داشتن طفلی صحتمنمد این اصول مهم تغذی را رعایت کنید.
-
این خوراکه ها را هرگز خام نخورید
حوت 04, 1401 14:39کدام خوراکه ها را نباید خام مصرف کنیم؟
-
پخته کردن فلافل در خانه
حوت 04, 1401 14:33با دیدن این ویدئو از این به بعد خودت به راحتی توی خونه فلافل درست کن.
-
نان پنجه کشی افغانستان چگونه پخته می شود؟
حوت 04, 1401 14:16دلیل اینکه نام این نان پنجه کش می باشد این است که در زمان پخت با پنجه های دست روی آن طرح می اندازیم و به همین دلیل با این نام شناخته می شود. برای رومال این نان به دلخواه می توانیم از انواع دانه های مانند سیاه دانه، کنجد و … استفاده کنیم که کاملا سلیقه ای می باشد