آشپزی در قریه
-
طرزتهیه کلوخی
جدی 11, 1403 20:24طرز تهیه کلوخی، غذا ی افغانستانی در دل طبیعت.
-
بهترین رسیپی کرایی مرغ
جدی 09, 1403 12:25بهترین و مزه دارترین رسیپی کرایی مرغ را در «آشپزی در قریه» یاد بگیرید.
-
کچالو و گوشت تندوری
جدی 08, 1403 20:41طرز تهیه کچالو و گوشت تندوری در دل طبیعت .
-
طرز تهیه قورمه گوشت بالای هیزم و در دل طبیعت
جدی 08, 1403 12:03قورمه گوشت گوسفند یکی ازغذاهایی است که تقریبا در همه جای افغانستان به یک شکل از گوشت تازه گوسفند تهیه می شود و محبوبیتی خاص دارد. اما قورمه گوشتی که بالای هیزم و در دل طبیعت پخته میشه مزه دیگری دارد.
-
نرم و آبدارترین جگری که میشود درست کرد
جدی 06, 1403 13:22این بار به دل طبیعت رفتیم تا مزه دارترین جگر راروی آتش درست کنیم.
-
طرزتهیه خوراک مرغ
جدی 04, 1403 09:05این بار در دل طبیعت مرغ بریان مزه دارپخته کردیم .
-
شوروای وطنی با نان تندوری
جدی 03, 1403 19:07این بار در دل طبیعت همراه گوشت وترکاری های تازه یک شوروای مزه دارپخته کردیم .
-
طرز تهیه دوپیازه گوشت گوسفند
جدی 03, 1403 19:04این دوپیازه مزه دار را حتما امتحان کنید .
-
بولانی مزه دار افغانی
جدی 01, 1403 17:41بولانی غذایی آسانپز و ارزان قیمت است که در افغانستان محبوبیت زیادی دارد. افغان ها بولانی را در تنور می پزند و معمولا آن را هنگام افطار با ترشی های مختلف می خورند. بولانی غذایی است که مواد اولیه آن در همه جا پیدا می شود و طرفداران زیادی دارد و در شهرهای مختلف افغانستان به آسانی می توان به آن دسترسی داشت. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بولانی در ادامه با آشپزی در قریه همراه باشید.
-
راز مزه دار شدن برنج چیست؟
جدی 01, 1403 17:34دم کردن برنج در آب گوشت یکی از راه هایی است که برنج بسیار مزه دار میتوان پخت به خصوص اگر ئدر دل طبیعت روی آتش درست شود .