روش پخت یک آش مزه دار مخصوص فصل خزان
با فرا رسیدن فصل سرما همه ما به سمت آش های مختلف جذب می شویم اما بهترین غذا برای سرمای این فصل آش بلغور است که طعم فوقالعاده ای دارد.
بسیاری از ما با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن هوا انواع آش را در برنامه غذایی خود می گنجانیم. آشها از تنوع گستردهای برخوردار هستند و در نقاط مختلف کشورآشهای متفاوتی درست میشوند. اگر خانواده شما هم اهل خوردن آش هستند، حتما این آش پاییزی خوشمزه را، در یکی از این روزها تهیه کنید و دور هم نوش جان نمایید.
مواد لازم تهیه آش پاییزی (آش بلغور)
مواد لازم
بلغور گندم 2 لیوان
نخود1 لیوان
لوبیانصف لیوان
نمک و ادویه به میزان لازم
پیاز2 عدد
سبزی آش 500 گرم
آب نارنج یا آبغوره1/3 لیوان
عصاره قلم1 تکه
گوشت گوساله300 گرم
گوجه4 عدد
طرز تهیه آش:
پیاز را ریز خرد کنید.
درون قابلمه ای پیاز خرد شده و کمی روغن بریزید.
زمانی که پیاز طلایی و سبک شد، گوجه پوره شده را اضافه کنید.
به مواد داخل قابلمه فلفل و زرد چوبه بیافزایید.
نخود نیم پز و بلغور گندمی که از شب قبل خیس کرده اید، را به آن اضافه کنید.
مقداری آب به قابلمه بیافزایید و بگذارید بلغور پخته و شکفته شود.
بعد از پخت و لعاب دادن بلغور به آن لوبیا آبپز شده را بیافزایید.
گوشت پخته شده را ریش ریش کنید و به آش اضافه کنید.
سبزی آش خرد شده شامل گشنیز، جعفری، اسفناج، شوید، تره را به مواد آش بیافزایید.
عصاره قلم، نمک، آب نارنج را درون قابلمه بریزید.
در آخر پیازداغ را اضافه کرده و بگذارید چهل دقیقه با حرارت کم بپزد تا آش شما جا افتاده شود.
نکات مهم
حبوبات را از قبل خیس کرده و نیم پز نمایید.
بلغور گندم را از شب قبل بخیسانید.
گوشت را با پیاز و سیر آبپز و سپس ریش ریش کنید.