به همین سادگی در خانه یک کیک مزه دار جور کن !
آموزش یک غذای مزه دار اصیل ایرانی
شور شدن غذا اتفاقی است که ممکن است برای هر فردی در آشپزی پیش بیایید که برطرف کردن آن غیر ممکن نیست و میتوان به راحتی شوری غذا را از بین برد.
هدررفتن غذا و اسراف آن، در دنیا به مشکلی بسیار بزرگتر از آنچه تصور کنید تبدیل شده است. جالب است بدانید حدود یکسوم غذای تولیدشده در جهان به دلایل مختلف هدر میرود.
بادمجان یکی از ترکاری هایی است که در تمام فصول سال وجود دارد و بر خلاف تصوراتی که آن را بی خاصیت میدانند، سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است.
برای داشتن طفلی صحتمنمد این اصول مهم تغذی را رعایت کنید.
کدام خوراکه ها را نباید خام مصرف کنیم؟
چهارمغز از منابع سرشار ویتامین و فسفر است یکی از مواد غذایی که در گروه مغزها قرار میگیرد. اما آیا جدای از طعم و مزه مطبوع این ماده غذایی به خواص فوق العاده آن توجه کردهاید؟
استفاده از غذاهخایی مثل آش علاوه بر اینکه منبع با ارزش ویتامینها و املاح به شمار میروند، میتوانند با ایجاد حرارت مطلوب در بدن از ابتلا به ذکام نیز جلوگیری کنند.
شما میتوانید هرچیزی را که میخواهید منجمد کنید و از این مواد غذایی منجمد استفاده کنید ، اما از بعضی از غذاها بعداز یخ زدایی چیزی باقی نمی ماند.