یک روش جالب برای جلوگیری از سیاه شدن کِله
قوس 20, 1401 10:56 Asia/kabul
موز از خود گاز اتیلن تولید می کن که باعث افزایش تنفس موز و رسیدن و سیاه شدن آن می شود. نقاط سیاه رنگ روی پوست موز به علت تنفس موز و ازبین رفتن بافت پوست است. علت دیگر وجود آنزیم پلیفنول اکسیداز است. اگر موز تحت فشار قرار گیرد یا ضربه ببیند، این آنزیم در میوه ترشح شده و باعث سیاه شدن موز میشود. بنابراین برای جدا کردن موز از شاخه آن را از قسمت چوب بالایش ببرید و میوه را با دست نگیرید و فشار ندهید. شکسته شدن رنگ دانه های زرد روی پوست موز باعث ایجاد رنگ قهوه ای می شود
1401/09/20