میزان 06, 1401 08:34 Asia/Kabul
  • طرز تهیه کیچری قروت(غذای کابلی) خوشمزه و آسان

کیچری قروت یک غذای لذیذ افغانستانی بوده که بیشتر موسم سرما پخته میشود. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این غذا بیشتر آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه کیچری قروت

 

۱- برنج لک ۵۰۰ گرام

۲- ماش یک پیمانه

۳- روغن بقدر لازم

۴- قروت سائیده شده گی ۲۵۰ گرام

۵- پیاز بریان کوبیده یک الی دو قاشق کلان

۶- سیر کوبیده شده یا پودر سیر

۷- آب

ب- مواد لازم لعاب کیچری قورت

۱ - روغن

۲- رب رومی

۳- گوشت کوفته شده ۲۰۰ گرام

۴- سیر

۵- نعناع یا گشنیز تازه

 

برای تهیه کیچیری قبل هر کار برنج و ماش رو به مدت نیم تا یک ساعت خیس میکنیم در همین فاصله پیازها را خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم تا به رنگ قهوه ای تیره در آید. حالا پیازهارا از روغن درآورده و میکوبیم تا خرد شوند و سپس کمی نمک و روغن به آن اضافه می کنیم بعد دارچین و زردچوبه . سپس ماش و برنج را به آن افزوده و مقداری آب به آن اضافه میکنیم تا برنج یک بند انگشت زیر آب برود و روی گاز میگذاریم تا با حرارت کم آب آن خشک شود بعد که آب خشک شد برنج را دم میکنیم بعداز مدت 45 دقیقه تا یک ساعت میتوانیم برنج را کشیده و میل کنیم. این برنج را میتوانید با هر خورشی سرو کنید یا از قبل گوشت آب پز کنیم و موقع دم کردن لای برنج استفاده کنیم

تگ