دلو 05, 1401 11:59 Asia/kabul

مدیران شرکت‌های گوشت کشت‌شده خوش‌بین هستند تا گوشتی که در خمره‌های فولادی بزرگ رشد می‌کند، بتواند ظرف چند ماه پس از اینکه آنها موفق به کسب مجوز از یک تنظیم‌کننده کلیدی شدند، در منوی غذا رستوران‌ها حاضر باشد.این شرکت‌ها برای نشان دادن اعتماد به نفس بالای خود، برخی از سرآشپزهای سطح بالا مانند فرانسیس مالمان آرژانتینی و خوزه آندرس اسپانیایی را ثبت نام کرده‌اند تا در نهایت گوشت‌های تولیدی را در غذاخوری‌های سطح بالای خود به نمایش بگذارند.1401/11/04

تگ