SAHAR
Afghanistan
زنده
صفحه اصلی
پشتو
خبر
تلویزیون
Afghanistan
سحر افغانستان
Albanian
shqip
Azeri
Azəri
Balkan
Balkan
Kurdish
سورانی
Kurmanci
Kurmancî
Urdu
اردو
برنامه ها
اجتماعی
سیاسی
کودک
ورزشی
معارفی
فرهنگی و هنری
سایر موارد
برنامه ها ی تلویزیونی
ویژه برنامه
شهرآرا
چراغ سرخ
مکتب خانه
شادیانه
قندولک
فیلم و سریال
فیلم
سریال تلویزیون
مستند
چکر
کابلستان
تمدن
آشپزی در قریه
پیشه وران
چهره های علمی
خبر
خبر پشتو
خبر دری
آخرین خبر
تولیدات فضای مجازی
اینستاگرام
یوتیوپ
فرکانس
جدول نشر
درباره ما
آشپزی در قریه
عقرب 22, 1403 14:41 Asia/kabul
طرزتهیه کلوخی
طرز تهیه کلوخی، غذا ی افغانستانی در دل طبیعت.
بهترین رسیپی کرایی مرغ
بهترین و مزه دارترین رسیپی کرایی مرغ را در «آشپزی در قریه» یاد بگیرید.
کچالو و گوشت تندوری
طرز تهیه کچالو و گوشت تندوری در دل طبیعت .
طرز تهیه قورمه گوشت بالای هیزم و در دل طبیعت
قورمه گوشت گوسفند یکی ازغذاهایی است که تقریبا در همه جای افغانستان به یک شکل از گوشت تازه گوسفند تهیه می شود و محبوبیتی خاص دارد. اما قورمه گوشتی که بالای هیزم و در دل طبیعت پخته میشه مزه دیگری دارد.
نرم و آبدارترین جگری که میشود درست کرد
این بار به دل طبیعت رفتیم تا مزه دارترین جگر راروی آتش درست کنیم.
طرزتهیه خوراک مرغ
این بار در دل طبیعت مرغ بریان مزه دارپخته کردیم .
شوروای وطنی با نان تندوری
این بار در دل طبیعت همراه گوشت وترکاری های تازه یک شوروای مزه دارپخته کردیم .
طرز تهیه دوپیازه گوشت گوسفند
این دوپیازه مزه دار را حتما امتحان کنید .
بولانی مزه دار افغانی
بولانی غذایی آسانپز و ارزان قیمت است که در افغانستان محبوبیت زیادی دارد. افغان ها بولانی را در تنور می پزند و معمولا آن را هنگام افطار با ترشی های مختلف می خورند. بولانی غذایی است که مواد اولیه آن در همه جا پیدا می شود و طرفداران زیادی دارد و در شهرهای مختلف افغانستان به آسانی می توان به آن دسترسی داشت. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بولانی در ادامه با آشپزی در قریه همراه باشید.
راز مزه دار شدن برنج چیست؟
دم کردن برنج در آب گوشت یکی از راه هایی است که برنج بسیار مزه دار میتوان پخت به خصوص اگر ئدر دل طبیعت روی آتش درست شود .
نمایش بیشتر