فعال شدن نان پزی سیلوی هرات پس از نزدیک به دو دهه
رئیس سیلوی هرات اعلام کرد که نانپزی این سیلو پس از نزدیک به د دهه بار دیگر آغاز به کار کرده است.
به گزارش تلویزیون سحر افغانستان، «عبدالطیف منصور» رئیس سیلوی هرات اظهارداشت که نانپزی این سیلو ظرفیت پخت دو تُن آرد در روز را دارد و در آن نان ساده، ساندویچی و فانتزی و همچنین کیک و کلوچه پخت میشود.
وی افزود که با آغاز به فعالیت دوبارهی بخش نانپزی سیلوی هرات، برای شماری از افراد زمینه کار فراهم شده است.
بیشتر بخوانید:
آغاز فعالیت سیلوی بلخ پس از سه دهه
خانواده هایی که در رمضان افغانستان حتی توانایی تهیه و «آب و نان» ندارند
«نصرالله منصور» رئیس کل سیلوهای افغانستان نیز در سفر به هرات تاکید کرد که تلاش دارد تا هر پنج سیلوی این کشور فعال شوند.
وی اظهارداشت که سیلوی هرات پس از کابل و بلخ، سومین سیلویی است که فعال میشود.
منصور ادامه داد: کار روی فعالسازی سیلوهای قندهار و بغلان نیز جریان دارد.
رئیس کل سیلوهای افغانستان گفت که با فعالسازی دوباره سیلوها در کنار تأمین نان ادارات دولتی، زمینهی کار برای شهروندان افغان نیز فراهم میشود.