آغاز فعالیت سیلوی بلخ پس از سه دهه
مسئولان سیلوی بلخ در شمال افغانستان می گویند که با سرمایهگذاری یک میلیون افغانی بخش نان پزی سیلو فعال شده است.
به گزارش تلویزیون سحر افغانستان، مولوی «محمد جاوید صدیقی» رئیس شرکت دولتی سیلوی بلخ امروز (16 عقرب/آبان) گفت که این اداره برای فعالسازی بخش نانپزی سیلو یک میلیون افغانی هزینه کردهاست.
وی افزود که درحال حاضر روند پخت نان خشک و کیک و کلوچه دراین سیلو آغاز شدهاست.
صدیقی اظهارداشت که این اداره تلاش میکند قرارداد پخت نان برخی ادارات دولتی را بدست آورد.
بیشتر بخوانید:
شماری از کارکنان سیلوی بلخ که دوباره بهکار بازگشتهاند، از فعالسازی این شرکت ابراز خرسندی میکنند.
آنها می گویند که انتظار دارندد که برای اشتغالزایی بیشتر، دیگر شرکتهای دولتی نیز به فعالیت آغاز کنند.
به گفته مسئولان سیلوی بلخ، هماکنون توانایی پخت دو تن آرد را در یک شبانه روز دارند و تصمیم دارند تا میزان تولیدات را افزایش دهند و شمار کارمندان این سیلو را به چهارصد نفر برسانند.