حاصلات خربزه افغانستان به بیش از ۱.۳ میلیون متریک تُن رسید
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری اعلام کرد که حاصلات خربزه در سال جاری به بیش از یک میلیون و ۳۵۸ هزار متریک تُن در سراسر کشور رسیده است.
دفتر مطبوعاتی وزارت زراعت با نشر خبرنامهای گفته است که براساس آمارهای ریاست احصاییه و معلومات زراعتی، در سال جاری بیش از ۷۴ هزار و ۴۷۶ هکتار زمین در سراسر کشور تحت کشت خربزه قرار گرفته و ولایتهای بادغیس، بلخ، هرات، جوزجان، کندهار، زابل و ننگرهار بیشترین میزان تولید را به خود اختصاص دادهاند.
خبرنامه وزارت زراعت میافزاید که خربزه افغانستان به دلیل طعم شیرین و کیفیت بالا در سطح منطقه شهرت دارد و انواع مختلفی از جمله «چغتی»، «شکرپاره»، «جین تور»، «سبزک»، «ارکانی»، «لوبیای امیری» و «زنبورچه» در کشور کشت میشوند.
برخی انواع مانند «خربزه نازک پوست» زود خراب میشوند، در حالی که «خربزه شکوری» دارای پوست ضخیمتر بوده و قابلیت نگهداری طولانیتری دارد.