افزایش حاصلات زعفران در افغانستان
اتاق تجارت و سرمایهگذاری، برای توسعه و افزایش کشت و تولید زعفران، خواهان فراهمسازی سهولتهای بیشتر برای کشاورزان زعفرانکار شده است.
به گزارش سحر افغانستان؛ وزارت زراعت، آبیاری و مالداری میگوید که حاصلات زعفران در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
مصباحالدین مستعین سخنگوی این وزارت، دلیل این افزایش را بارندگیهای مناسب، استفاده از روشهای جدید کشت و برداشت، و توزیع بتههای اصلاحشده زعفران به کشاورزان عنوان کرده است.
او افزود: «در مجموع ۴۰ متریک تُن زعفران در کشور جمعآوری شده است. ولایت هرات در صدر تولید قرار دارد و ۹۰ درصد از کل تولید زعفران کشور از این ولایت بهدست آمده است.»
اتاق تجارت و سرمایهگذاری، برای توسعه و افزایش کشت و تولید زعفران، خواهان فراهمسازی سهولتهای بیشتر برای کشاورزان زعفرانکار شده است.
خان جان الکوزی عضو هیات مدیره این اتاق گفت: «پیشرفتهایی در این زمینه صورت گرفته که جای امیدواری است، اما کشاورزان به پشتیبانی بیشتر نیاز دارند. این پشتیبانی باید هم از سوی مؤسسات خارجی و هم از طرف امارت اسلامی انجام شود.»
در همین حال، برنامه جهانی خوراک (WFP) در تازهترین گزارش خود اعلام کرده است که با ارایه بذر، تخصص لازم، و حمایت در کشت و پروسس، از کشاورزان زعفرانکار در افغانستان پشتیبانی میکند.